Jokes om mænd

En nordjysk mand var hos sin psykiater, da han drak for meget

En nordjysk man havde booket en tid hos en psykiater på grund af sit alvorlige alkoholproblem. Da han blev kaldt ind fra venteværelset, fik han besked på at sætte sig i sofaen.

Kan du fortælle mig, hvorfor du drikker så meget?, spurgte psykiateren.

Jeg skal forsøge at forklare det hele, sagde patienten og lænede sig tilbage.

Herefter begyndte han:

Jeg blev forelsket i en enke, der havde en voksen datter. Jeg giftede mig med enken og straks efter giftede min far sig med min steddatter.

Så blev min kone og jeg svigerforældre til min far. Efter et stykke tid fik med stedmor, altså min kones datter, en søn.

Den dreng blev selvfølgelig min bror, eftersom han er min fars søn. Men han er også min kones datters søn, og derfor bliver min kone drengens mormor – og jeg bliver morfar til min egen bror.

Så fik min kone og jeg en søn, som så min fars svoger. Min søns storesøster er jo også hans farmor, eftersom min far er hans farfar. Min far er altså mit barns svoger, eftersom hans søster er min fars kone.

Jeg er altså bror til min egen søn. Min søn er min farmors nevø, og jeg er farfar til mig selv. Jeg er min fars bror og samtidig både søn og far til ham. Min kone er stedmor, mor, svigerinde og steddatter. Jeg er far og søn til mig selv.

Psykiateren virkede chokeret og sagde:

Jeg kan godt forstå, hvorfor du drikker. Forsæt med det…

Bedøm denne joke